På plass i Danmark

av | jul 1, 2022 | Sommeren 2022 | 0 kommentarer

Da var vi på plass i Danmark, nærmere sagt Landal Grønhjø Strand Feriesenter. En kjempefin plass for familier å feriere, med badebasseng, stor lekeplass minigolf etc. kort vei til stranden også. Var å utforsket litt rundt her første dagen.

Så bar det ut på tur, Helga ville gjerne finne en bruktbutikk eller to så da var det det som var planen nå i første omgang. Ble noen korte stopp her og der, og vi endte opp i Hirtshals. Helga fikk gå på bruktbutikk og ungene hadde fått noen “nye” leker, alle var fornøyd. Nå var bare problemet det at nå nektet minstemann å være med på videre utflukt, for han ville jo selvfølgelig hjem å leke med lekene sine, så da ble det å returnere til ferieleiligheten , og heller gå i bassenget med gjengen, noe som var veldig gøy.

Vi avsluttet dagen med å kjøpe is, og kjøre en tur på stranden. Ja jeg skrev riktig, kjøre tur på stranden. Vi parkerte slik at ungene kunne vasse litt, men det endte raskt opp med at det ble bading. Vi hadde det hvert fall gøy, selv om Marius synes det var litt kaldt å ta av seg skoene og sokkene for å vasse, så han for rundt å tustet med sitt, mens de andre lekte i vannet.

Softis i enhjørning kopp
Greit å kjøre helt ned på stranden
Det blås friskt på stranden
Så glad ble Helga for å komme på stranden
Gøy i bølgene
Her er det bare å gå bananas

Spleisen er nå avsluttet!
Tusen takk for alle som har gitt et bidrag til oss. God sommer til alle sammen. 

Har du lyst til å legge igjen en kommentar?

På noen innlegg har vi åpnet opp for kommentarer. Her er du velkommen til å legge igjen en hilsen om du ønsker det. 

0 kommentarer

Nettside levert av Hverdags-it.no